<
Vpis fotografa Prijava Najdi-glasbenika.si Preselili smo se na Omisli.si/fotografa Pogosta vprašanja

500 vpisov

Ne izgubljaj časa z iskanjem - najem-fotografa.si išče namesto tebe!
Pošlji povpraševanje vsem pridruženim fotografom hkrati in na e-mail prejmeš ponudbe.


Pošlji povpraševanje
Kaj pomeni ta obrazec?
close Preko tega obrazca lahko najbolj enostavno pošlješ neobvezujoče povpraševanje vsem pridruženim »profi« fotografom hkrati.

  1. Izpolni obrazec, glede na vaše želje
  2. Na vneseni e-mail prejmeš dodatna navodila, kjer potrdiš tvoje povpraševanje
  3. Vsi ponudniki storitve ti bodo na vneseni e-mail poslali neobvezujoče ponudbe
  4. Izberi tebi najboljšega ponudnika!

Si želiš fotografirati na večih dogodkih?


Pridruži se zdaj in postani sam
svoj menedžer - Brezplačno!


Potrebuješ fotografa?

loadingPošiljam povpraševanje...
najem-fotografa.si išče namesto tebe!
Pošlji povpraševanje vsem fotografom hkrati in na e-mail prejmeš ponudbe.Pošlji povpraševanje
Kaj pomeni ta obrazec?
close Preko tega obrazca lahko najbolj enostavno pošlješ neobvezujoče povpraševanje vsem pridruženim »profi« fotografom hkrati.

  1. Izpolni obrazec, glede na tvoje želje
  2. Na vneseni e-mail prejmeš dodatna navodila, kjer potrdiš tvoje povpraševanje
  3. Vsi ponudniki storitve ti bodo na vneseni e-mail poslali neobvezujoče ponudbe
  4. Izberi tebi najboljšega ponudnika!

Fotografi S Tradicijo


Stil: Izdelujemo fotografije vseh vrst, glede na želje in potrebe posameznikov in podjetij. Dodatne storitve: Ponujamo vam tudi ostale storitve, ki spremljajo naše fotografsko delo. Na vašo željo izdelamo tudi album ali fotoknjigo. Vse fotografije stilsko obdelamo in pripravimo za nadaljnjo objavo. Ponujamo vam individualne ali skupinske foto tečaje. Po vašem naročilu izdelamo tudi fotografije za "na steno", ki vam polepšajo vaš dom ali poslovni prostor. Ponujamo vam tudi fotografiranje izdelkov za spletne strani, kataloge, brošure, oziroma ostale medije. Fotografiramo tudi pogrebe.

"Fotografi s tradicijo" smo fotografi, ki nadaljujemo staro družinsko obrt. Smo sodobni umetniki, ki povezujemo umetniško fotografijo z inovativnimi pristopi. Sprejmemo vsak fotografski in umetniški izziv in zanj najdemo rešitev. Za vašo fotografijo gremo z vami kamor želite, kjer nas potrebujete in z vami narišemo zgodbo, kot jo želite. Storitev prikrojimo po meri vam, vaši posebni priložnosti in želji. In to vse z ljubeznijo do umetnosti, detajlov in fotografije. 

V okviru tega vam ponujamo vse vrste storitev fotografiranja za posameznike, kot tudi podjetja. Smo fotografi s številnimi izkušnjami na področju poročne, družinske (nosečnice, otroci, družinski portreti) in reportažne fotografije (promocijski dnevi, fotografije različnih prireditev), ter ravno tako številnimi izkušnjami na področju storitev za podjetja in umetnike (fotografije za spletne strani in predstavitev podjetij, fotografije izdelkov za spletno prodajo, fotografije koncertov). Ukvarjamo se tudi z fotografiranjem (domačih) živali. Fotografije stilsko obdelamo in jih oblikujemo v pravilen format za morebitno nadaljnjo objavo. Razen zadovoljnih strank nas odlikuje tudi objava fotografij v različnih medijih (npr. Večer, rtvslo.si, Spekter, Moji Lasje, itd). Pokličite nas ali pišite; v veselje nam bo ustvarjati tudi z vami.

Cenovni razpon: 70,00€ - 5.000,00€ Član od: 14.11.2013 www: www.fotografistradicijo.com/Pravila in pogoji najem-fotografa.si | Kontakt | O nas | Za fotografe | Reference | Pogosta vprašanja * Cene vsebujejo 22% DDV